Wokkipannujen maa

torstaina, syyskuuta 21, 2006

Kämppä

Tosiaan, löydettiin sitten viikon asuntolassa olon jälkeen tää kämppä viimein. Tässä vihdoin vähän kuvaa sisältä. Löydettiinki tosi hyvä diili, tässä on kolme makuuhuonetta, keittiö, olkkari ja yhteensä noin sata neliötä. Vuokra on noin 170euroa/kk per naama eli halpaa on. Lisäks taloon kuuluu uima-allas, kuntosali ja suomalainen sauna joka on ollu kovassa käytössä alusta asti.
Tässä kuva olohuoneesta eteisen suunnalta. Oikealla näkyy sängyn reuna koska meitä tosiaan asuu tässä neljä jannua. Heitettiin kolikkoa olohuonevuoroista ja mulle sattu sopivasti ekat 1½ kuukautta. Saanpahan olla sitten loppuajan rauhassa omassa huoneessa. Huoneet on aika peruskamaa, mutta tilavia kuitenkin mikä ei ehkä ihan näistä kuvista näy.
Ja olkkari ikkunalta päin. Ja kuten huomaatte koko kämppä oli täysin kalustettu, toisin kuin monilla muilla täällä. Oikeastaan saatiin paras diili koko seudulta, ainaki omasta mielestämme. Varsinkin kun kellään ei oo tätä näköalaa suoraan kohti kaupungin silhuettia:

Ikkunan läpi näkyy uuden Wynn's kasinon avajaisilotulitukset. Vaikka täällä oli itseasiassa vähän aikaa sitten ilotulituksen mm-kisat jotka oli aika käheet, niin Wynn'sin tulitus pesi ne kaikki kymmenen-nolla. Mahtavin show mitä oon taivaalla nähny ikinä. Mutta se kuulemma maksokin jonkun miljoonan... Mutta kattokaapa tarkemmin näkymää tulituksen alla,


No, ekat bileetkin ehdittiin pitää kun Kenillä oli synttärit pari viikkoa sitten. Tuparitkin tais tulla hoidettua samalla rytinällä.
Hyvät bileet...

...vaatii aina BeerBongin...
...sekä BeerPong -pöydän.
Ja sattumalta se ilotulitus MM-skaba oli samana iltana joten siks jengi tiiraa ulos ikkunasta. Kaikki ei kyl mahtunu olkkariin samaan aikaan. :P


Ja aina bileet kruunaa Posiilien käynti...