Wokkipannujen maa

keskiviikkona, elokuuta 02, 2006

ETA 15 days...



Päätin että se on sittenkin helpompi pitää yllä blogia, vaikka joutuukin seuraamaan tämän hetken muotia, kuin kirjoitella maileja päivittäin miljoonaan eri suuntaan.

Heh, mitäköhän tästäkin matkasta tulee... Tänään tuli aika konkreettinen olo että lähtöhän lähestyy uhkaavasti kun selvittelin lentolippuja Kilroylla ja myöhemmin siskon kanssa. Mutta nyt on lennot lyöty lukkoon; 19.8. Hong Kong, here I come..!, 7.3. New York, ja 5.4. kotimatka. Maailman ympäri mennään siis lopulta. Tuli sitten näin viime hetken muutokset lentoihin kun päätin mennä Nykiin vielä kuukaudeksi siskoa moikkaamaan. Samalla reissulla käyn sitten Kanadan puolella katsomassa mitä vanhoille Mikkelin vaihterikavereille kuuluu Montrealissa. Ja sanomattakin on selvää että lukuisat reissut tulee siellä Aasiassa pyörittyä syksyn aikana. Näillä näkymin ainakin Peking, Soul, Tokio, Bangkok näyttää helpoilta ja halvoilta pikkureissuilta. Viimevuoden vaihtarien mukaan helppoja kohteita on myös Vietnam, Laos, Singapore, Taiwan, Bali, Malesia, Intia, Filippiinit, Indonesia ja monet Kiinan nähtävyydet. Kaikki kun ehtiskin käydä niin mikäs siinä...

Eli näinpä alkaa olla matkasuunnitelmat lukossa. Lennot, asunto, paperit Kiinan pääsyä varten yms. Ainoa mikä puuttuu on se pirun matkavakuutus, halvin tarjous tällä hetkellä taitaa pyöriä jossain neljän- ja viidensadan välimaastossa. Ei paljon naurata kun miettii että Hong Kongiin myytiin viime viikolla lentoja 400 eurolla. Mutta eipä auta, vakuutus on kumminkin ehdoton, viime vuoden vaihtoraporttienkin mukaan kukaan ei säästynyt sairaalakäynneiltä matkan aikana. Ja jos sitä vielä tulee lähdettyä sukeltelemaan ja surffamaan yms muihin urheilulajeihin, niinkuin olisi aikomus, niin pakkohan se on huolehtia että vakuutus on kunnossa.

Niih, surffausta tosiaan ainakin odotan todella innolla. Ja tältähän se varmasti näyttää muutaman kerran jälkeen. Lahjattomat harjoittelee...


3 Comments:

  • W00.. ekana kommentoimassa \o/

    http://www.yle.fi/uutiset/ulkomaat/id40016.html

    Hyviä surffikelejä luvassa 139km/h tuulessa.

    By Anonymous Anonyymi, at 1:11 ip.  

  • noista muista mainitsemistasi visiittikohteista, joihin et ollut suunnitellut meneväsi, voisin madventuresin perusteella suositella pohjois-myanmaria (burmaa) ja laosia. käärme-, skorpioni tai tiikerinpenisviina ja mekong-jokiristeily saattaisi olla unohtumaton kokemus!

    By Anonymous Anonyymi, at 2:03 ip.  

  • Don't shoot the messenger..

    Muistitko ottaa huomioon, että Kiinasta ei välttämättä pääse ulkomaailmaan? Great Firewall of China nimittäin rajoittaa aika reippaasti sivustoja ja google.cn antaa eri hakutulokset kuin muut googlet.

    Tää tiedonmuru löytyi eräästä blogpostauksesta vuodelta 2003:

    "Yesterday, on the marriage ceremony of one of my best friends, I was informed that blogger.com was blocked in China too. This is interesting. Actually, this is not a breaking news - it is inevitable."

    myös lisää:
    http://www.infoworld.com/article/05/12/14/HNbloggerblocked_1.html

    Jos mä saan palvelinkuviot kuntoon ajoissa, niin voisin ehkä heittää sulle blogisoftan pyörimään meidän virtuaalipalvelimelle (jota ei välttämättä vielä ole blokattu?).

    Tää nyt ei oo lupaus vaan iso "ehkä".

    Voisin katsoa ohjeita millä ton voi kiertää, mutta en tod halua et tuut sinkkiarkussa backiin. http://en.wikipedia.org/wiki/Image:Tianasquare.jpg

    By Anonymous Anonyymi, at 11:19 ip.  

Lähetä kommentti

<< Home